Банстол: Радови на реконструкцији пута готови до септембра

Радови на реконструкцији дела пута од Банстола до Сремских Карловаца биће завршени до половине септембра. То је потврдио председник Општине Инђија Владимир Гак који је данас обишао радове на поменутој деоници пута и уједно најавио нове инфраструктурне инвестиције.
Радови на реконструкцији дела пута од Банстола до Сремских Карловаца почели су 23. априла. Тада су представнивци Владе Војводине и републичке Дирекције за путеве, који су финансијери поменутог пројекта, најавили да ће радови на деоници дугој скоро 7 километара трајати 150 радних дана. Сада је већ евидентно да се радови одвијају предвиђеном динамиком због чега су посебно задовољни возачи, викендаши и они који живе у овим деловима општине Инђија и Сремски Карловци.
Радове на реконструкцији деонице пута од Банстола до Сремских Карловаца данас је обишао први човек инђијске општине и том приликом најавио да ће пут за саобраћај бити пуштен и пре предвиђеног рока тј. до половине септембра. Такође, како је навео, пут је проширен за више од метар и када се заврше сви предвиђени радови, две сремске општине добиће деоницу на којој ће многи моћи да им позавиде.
Подсетимо, вредност радова процењена је на око 240 милиона динара и у питању су заједничка средства Владе Војводине и републичке Дирекције за путеве. Иначе, како је током обиласка радова Гак најавио, за 10 дана требала би да почне реконструкција дела пута од Банстола до хотела Норцев на Иришком венцу, а за месец и по, како каже, и историјски пројекат-асфалтирање 70 неасфалтираних улица на територији општине Инђија.

About ТВ Фрушка гора