Батинаши Вука Јеремића физички напали активисту СНС у Панчеву

Никола Јовановић потпредседник Народне странке и кум Вука Јеремића организовао је јуче батинаше који су у центру Панчева, у кафеу “Хедонист”, физички напали активисту Српске напредне странке Ивана Тешића.

Тешић је био сам, а Јеремићева руља напала га је физички у тоалету поменутог кафеа. Касније су му претили тешким пребијањем. Тешић ово повезује са ранијим вербалним претњама, снимањем аутомобила и другим облицима насилничких притисака, о чему је обавестио и полицију. Нажалост, њихова реакција није била адекватна.

Тешић је широј јавности постао познат када је у Смедереву, на отвореној трибини, један на један, интелектуално понизио Вука Јеремића, који није имао одговор нити на једно Тешићево питање, а трибина се неславно завршила. Овај напад Тешић повезује са тим догађајем.

– Рекли су ми да су ме препознали са трибине у Смедереву. Потом су ме физички малтретирали, затим претили пребијањем. Било их је тројица, али нисам сигуран да ли их је около било више, јер сам на неколико места око кафеа затекао мотке спремне за физичке обрачуне. Већ седмицама ми прете батинама, снимају ми аутомобил, прате ме… Све сам пријавио полицији, рекао је Тешић за наш портал.

Као што је Тешић и рекао батинаши Јеремића и Ђиласа јуче су у Панчеву на неколико пунктова поставили џакове са моткама, са јасном намером да изазову инциденте који би кулминирали физичким насиљем.

About ТВ Фрушка гора