Две године рада Телевизије Фрушка гора: У новој години проширено подручје дистрибуције сигнала (ВИДЕО)

Са 13. јануаром навршавају се две године постојања и рада Телевизије Фрушка гора. Наша годишњица и њено обележавање подсећају нас да није време да се хвалимо, већ да унапредимо све што можемо. Проширење подручја дистрибуције сигнала посредством ИПТВ Телеком система дошло је и за подручје 021. Са пуне две године Фрушкогорје нас гледа и са сремске и са бачке стране, што је и била интенција.

Дакле, програм Телевизије Фрушка гора можете пратити и на подручју општина: Бачка Паланка, Беочин, Град Нови Сад, Сремски Карловци, Жабаљ и Тител преко система ИПТВ Телеком на каналу 192.

Тим, у сарадњи са свим оним људима које не видите испред камере, организује обиман посао. Шака људи осмелила се да уђе у причу оснивања нове медијске куће, а у ту кућу крочили су бројни политичари, певачи, лекари, аграрни стручњаци, одрасли и деца….Врата су отворена како у румском представништву, тако и у сремскомитровачком и инђијском, а однедавно и у беочинском. По географским зонама Срема, Фрушке горе и Дунава поделили су се и шефови тимова, бринући тако да зоне деловања буду медијски покривене.
Сарадња са Републиком Српском и Туристичком организацијом Бањалуке изнедрила је неке од најлепших сегмената програма, током обиласка Града на Врбасу, а стигли смо и до Беча, Будимпеште, Париза, Словеније, Италије….

Још увек смо на почетку, баш као и Женски одбојкашки клуб Визура Рума, чије смо утакмице редовно снимали и емитовали, а који је стекао поверење у нас.

Желимо вам срећне празнике уз поруку да наше боје одмарају очи и да ћемо се потрудити да вас буде све више и више.

Хвала на указаном поверењу!

About ТВ Фрушка гора