За бољу информисаност: Нове емисије на Телевизији Фрушка гора

Нове емисије на програму Телевизије Фрушка гора недоместиће вашу дневну потребу за информацијама и то баш из оних средина у којима живите. Свако воли да зна шта му се дешава у комшилуку. То је оно чиме смо се руководили и осмислили дневне хронике: уторком “Моје Подунавље”, средом “У срцу Срема”, четвртком “Беочинска хроника” и петком “Савом и Дунавом”.

Подручје сремског и јужнобачког округа које обухватамо сигналом има своја потраживања у погледу дневне информисаности. Зато ће хронике које вам представљамо бити добар избор и оправдан разлог да се дневно проведе пола сата уз колажну информативну емисију.

Уторком од пола пет, након првог издања наших вести гледајте и сазнајте шта има ново у подунавском крају. Мина Ђурић водиће вас кроз Инђију, Стару Пазову и Сремске Карловце, не би ли на једном месту сабрала и презентовала управо за вас одабране вести.

Среда је дан за емисију “У срцу Срема”, а ту су Рума, Ириг, Пећинци, општине које чине природан троугао и које имају огромне потенцијале свих елемената карактеристичних за Срем – равницу, житницу, винско и свињско. Аграрна снага везује ове општине , те их нећемо раздвајати. Кроз ове крајеве водиће вас некад појединачно, а најчешће заједно Златко Марковиновић и Катарина Филиповић.

@pixabay-TechLine

Четвртак – дан за Беочин – јер желимо да гледаоци боље упознају и схвате једну општину која већ подуже егзистира помало изопштена из медија. Ту смо да јој вратимо стари сјај, сваког четвртка од пола шест, а помоћи ће нам мештанка Беочина и наша водитељка Маја Тихојевић.

Стигли смо и до петка – Савом и Дунавом – где ћемо спојити сремски и јужнобачки округ. Сремска Митровица, Бачка Паланка, али нећемо мимоићи шумовити шидски крајолик, јер је то у духу Телевизије Фрушка гора, која иде путевима природних лепота. Колега Стевица Бјелкић, као и Игор Чолак, са својим незаобилазним укључењима из Градске М телевизије чекаће вас петком, такође од 16.30. Све хронике гледајте радним данима од 16.30, осим беочинске , која стартује од 17.30.

About ТВ Фрушка гора