Иновативан ваннаставни програм: Квиз знања у Средњој школи “Др Ђорђе Натошевић”

Средња школа „Др Ђорђе Натошевић“ у Инђији организовала је још један иновативни ваннаставни програм – Квиз знања на коме су ученици показали шта знају.

Пуне трибине спортске хале у Инђији, велики спортски догађај или гостовање неке естрадне звезде? Ништа од тог – већ надметање средњошколаца ко зна више. Три екипе мешовитог стастава од угоститеља, преко фризера, модних моделара, до туристичких, комерцијалних и економских техничара показали су шта знају из струке, али и шира знања која живот значе.

Професори различитих профила овај пут су у новој улози техничке подршке, како би они који највише знају били и награђени, а директорка Ханади Бјелић обезбеђује координацију овог посебног пројекта

“Ученици наше школе су са наставницима организовали овај квиз који има назив “Све што умем, добро знам”. Ученици свих смерова су показали своје знање и шта умеју, ван школских часова и надамо се да ћемо у оваквим догађајима уживати и у будућности”, рекла нам је Ханди Бјелић, директорка СШ “Др Ђорђе Натошевић“ Инђија.

Покрајинске институције у овом пројекту препознале су значај образовања младих за изазове које ново време носи.

“Испред покрајине овај програм, почевши од нашег секретаријата, подржава још три секретаријата и ми смо на неки начин поделили школе које су се пријавиле и кренули да их обилазимо. Ово је прва школа коју смо посетили и ту смо да дамо подршку на све активности који ће они обављати током овог прграма”, истакла је Бранкица Табак, подсекретар покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине

Најбољи су понели пехар, а у публици је остало уверење да долази време у коме је знање све више на цени.

About ТВ Фрушка гора