Инђија: Највеће градилиште у Срему

Општина Инђија већ сада важи за једно од највећих градилишта у Срему каже Владимир Гак, председник Општине Инђија. У току су опсежни радови на потпуној реконструкцији дела пута од Банстола до Сремских Карловаца. Пре само пар дана почели су радови и на реконструкцији око 10 километара Гребенског пута, од Банстола до хотела „Норцев“, који једним делом пролази кроз територију општине Инђија. И на крају, историјски пројекат, изградња брзе пруге од Београда до Будимпеште.

Где год да пођете, наићи ћете на неко градилиште. Планови и најаве првог човека Владимира Гака да ће та сремска општина постати највеће градилиште у Срему до 2020. године, већ сада се остварују. Пут Банстол- Сремски Карловци, затим и реконструкција пута Банстол до хотела Норцев на Иришком венцу и на крају , историјски пројекат – изградња међународне пруге Београд- Будимпешта, где се на територији ове сремске општине, тачније код Чортановаца, изводе најкомпликованији и најопсежнији радови у склопу поменутог пројекта „Железница Србије“.

Поред ових, први човек општине Инђија, осврнуо се и на друге пројекте чија се реализација ускоро очекује. Како каже, увелико се ради на исправци старе пројектне документације за уређење тротоара у главним улицама у Новом Сланкамену, Новим Карловцима и Крчедину.

И на крају председник Општине Инђија напомиње да ускоро креће и реализација историјског, инфраструктурног пројекта који се тиче асфалтирања 76 неасфалтираних улица на територији те сремске општине, што је више од 45 километара асфалта.

About ТВ Фрушка гора