Инђија: Нови камион стигао у “Комуналац”

Инђијско јавно комунално предузеће „Комуналац“ наставило је са обновом механизације – данас је стигао ново вишенаменско возило које ће омогућити ефикаснији рад овог предузећа.

Да без алата нема заната – зна сваки прави мајстор, јавно комунално предузеће Комуналац у недостаку такозваног свежег капитала – уздавало се у мајсторе у радионици, који су се трудили да од бабе направе девојку и да механизација функционише, како-тако.Међутим, уз подршко локалне самоуправе „Комуналац“ је стао на ноге. Нови вишенаменски камион, који ће се користити за зимску службу и уклањање дивљих депонија је тек последња допуна механизације у овом јавном предузећу, јер је до сада набавлејн и нови наменски трактор, камион “фекалац” и друга помоћна опрема.

Учешће општине у обнови је око 30 милиона динара и основни разлог ових улагања да се изврше дата обећања грађанима – да ће општинске јавне службе испуњавати своје задатке на најефикаснији начин.

Поред послова чистоће, одвожења смећа и зимске службе “Комуналац” управља пијачним простором и гробљима, и организацијом рада и пословања тржишно се оријентише, како би грађани добили највиши стандард ових комуналних услуга.

About ТВ Фрушка гора