Инђија: Спортска опрема за још боље резултате

Бољи услови за бављење спортом од данас очекују ученике ОШ „Петар Кочић“ у Инђији. Они су захваљујући бројним успесима на различитим школским такмичењима добили донацију Министарства просвете и Савеза спортова Србије у виду лопти, голова и кошева.

Деценију уназад ученици и ученице из основне школе „Петар Кочић“ у Инђији нижу успехе на различитим такмичењима у школском спорту и исти тај временски период су међу три најуспешније образовне установе у Срему. Захваљујући томе стигла је нова спортска опрема која ће допринети да се заређају још бољи резултати.

Донацију која је стигла у Петар Кочић школу чини 40 лопти за фудбал, рукомет, одбојку и кошарку, затим и голови за рукомет и кошеви који ће бити постављени у фискултурној Сали. Ову опрему у име Општине Инђија, која је и предложила Кочић школу за донацију, уручио је председник СО Милан Предојевић.

Током предаје донације, представници основне школе “Петар Кочић” истакли су да имају изузетну сарадњу са локалном самоуправом која је последњих неколико месеци уложила значајна средства за унапређење услова за бављење спортом у њиховој школи, те су у фискултурној сали реконструисане свлачионице, тоалети, расвета, плафоникао и комплетан кров који је оштећен током невремена.

About ТВ Фрушка гора