“Лето у Војводини”: Врше се последње припреме за 40. Међународни сајам туризма у Београду

Осам сремских туристичких организација и ове године, четврти пут по реду, наступиће заједнички на 40. Међународном сајму туризма у Београду под окриљем Туристичке организације Војводине.

Последње припреме су у току, па тако представници пазовачке Туристичке организације истичу да за ову прилику припремају посебне брошуре и флајере.

“У плану је да се представе привредници сваке општине. Поред тога организоваћемо и наградну игру, коју смо имали и претходних година и која се показала јако добро, због велике заинтересованости посетилаца. Што се тиче визуелног изгледа штанда, планирамо да буде у вези са визуелним идентитетом Туристичке организације Војводине, који ће бити допуњен елементима карактеристичних за Срем, рекао је за наш медијски центар Миливој Ковачевић из ТО Стара Пазова.

Тема око које су се сложиле све сремске туристичке организације јесте „Лето у Војводини“ па ће управо на Сајму у Београду посетиоци моћи да сазнају шта свака туристичка организација предлаже када су у питању одмор и летовање у Срему.

“Лето се везује за уживање и боравак у природи, у близини воде, на салашима и чардама, тако да ту свакако имамо шта да понудимо”, рекла је Маја Бошњак, директорица ТО општине Инђија.

Како су истакли представници сремских туристичких организација очекују их последње припреме и заједнички састанци пред наступ на сајму у Београду.

About ТВ Фрушка гора