“Лидл” стигао у Инђију

Компанија Лидл Србија отворила је тачно у 8 часова врата своје продавнице у Инђији, на адреси Краља Петра И 22. Осим новоотворене продавнице у овој општини, први савремени дисконтни ланац од данас нуди јединствено искуство куповине и у Вршцу, Јагодини и Кикинди. Пажљиво одабран асортиман од 1.500 производа и овога пута ће дочекати потрошаче, а Лидл је припремио и атрактивне „слављеничке“ цене у свим поменутим продавницама. Додатно, све оне који посете неку од 23 Лидл продавнице широм Србије очекују новине у асортиману – висококвалитетне дрвене играчке које су идеалан празнични поклон за најмлађе.

„Наставили смо да ширимо мрежу продавница са циљем да будемо доступни што већем броју потрошача, па верујемо да и становници Инђије деле нашу радост и узбуђење, те да ћемо у кратком периоду заслужити њихово поверење. Одужићемо им се за стрпљење и топлу добродошлицу како најбоље умемо – нудећи им најбољи однос цене и квалитета, као и једноставну, бољу и повољнију куповину“, истакла је овом приликом представница Лидла Александра Пиндовић, захваливши се потом локалним властима и пословним партнерима на успешној сарадњи.

Заменица председника општине Инђија Драгана Радиновић пожелела је добродошлицу компанији Лидл рекавши да је то добра вест и велико задовољство за грађане ове општине: „Значај инвестиције компаније Лидл поред средстава уложених у изградњу и конкуренције на тржишту која ће створити бољи однос цене и квалитета производа, огледа се и у запошљавању више од 40 младих људи са територије наше општине“, додала је Радиновић.

За све који посете неку од 23 продавнице, Лидл се у духу празника који су пред нама, побринуо да за најмлађе обезбеди велики избор дрвених играчака. Лидлове играчке су креиране тако да буде истраживачки дух код деце, подстичу фину моторику и логично размишљање кроз игру. Такође, ове играчке су изузетно издржљиве, направљене су од дрвета са ФСЦ сертификатом из одрживе садње и испуњавају највише стандарде квалитета, док су пластични елементи или метални детаљи прављени искључиво од материјала без штетних материја, што потврђује ТÜВ Рхеинланд сертификат. Бојене су премазима са лаковима без растварача и бојама на воденој основи, тако да су безбедне за децу.

Подсећамо да је радно време свих Лидл продавница од 8 до 22 часа сваког дана у недељи.

About ТВ Фрушка гора