Министар спорта у старопазовачкој општини

Министар омладине и спорта Вања Удовичић посету Општини Стара Пазова започео је у Блегишу на терену Фудбалског клуба “Подунавац” где су у току радови на завршетку нове управне зграде, а завршио посетом ОШ “Никола Тесла” у Новим Бановцима.

Том приликом рекао је да је стање спорта у Општини Стара Пазова на завидном нивоу, те да ће се наставити улагање у спортску инфраструктуру и нагласио да треба радити на томе да млади буду компетентнији на тржишту рада.

Председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, заједно са министром Удовичићем обишао је и халу која је у изградњи у Старим Бановцима, те се захвалио на подршци и улагањима у спорт које рупублика издваја за општину.

У сали у Новим Бановцима која ће до краја године бити реновирана заједно са зградом основне школе, министра Удовичића дочекали су чланови новобановачког Женског одбојкашког клуба “Омладинац”. Том приликом он им је поклонио комплетну опрему за халу.

У прилог томе колико Општина Стара Пазова улаже у спорт говори чињеница да је преко 70 клубова на буџету општине, те да спортски клубови али и спортисти појединци остварују одличне резултате у лигама у којима се такмиче.

About ТВ Фрушка гора