МИТРОВАЧКА БОЛНИЦА: Хумани кошаркашки ветерани

Општој болници Сремска Митровица данас је уручена хуманитарна помоћ коју су обезбедили Ветерански кошаркашки клуб „Гене“ из Минхена и Драган Милошевић, наш суграђанин који живи и ради у Немачкој и у протеклих 15-так година допрема вредне донације митровачкој болници.


Овога пута реч је болничким јорганима, јастуцима, ћебадима, потрошном медицинском материјалу, маскама за кисеоник, два монитора и помагалима за ортопедске пацијенте, вредности око 4.000 евра.
– Захваљујем се на хуманитарној помоћи јер је она нашој установи увек добродошла. Ово није први пут да Драган Милошевић са својим сарадницима доноси помоћ и тиме показује хуманост и према људима и према граду из којег потиче – речи су директора Опште болнице Сремска Митровица др Живка Врцеља.
Драган Пејаковић, кошаркашки ветеран, велику захвалност на подршци и помоћи у организацији хуманитарно-спортских догађаја и реализацији допремања донација, упућује Граду Сремска Митровица, посебно начелнику управе за здравство Војиславу Мирнићу и његовим сарадницима, јер имају слуха за овакве активности.

About ТВ Фрушка гора