Повластице за пензионере на митровачком базену

Лепа вест за наше најстарије суграђане је да ће уз доказ да имају статус пензионера моћи да пливају на градском базену за само 200 динара. На овај начин управа базена, истиче директор Васиљ Шево, жели да мотивише старије суграђане да посете базен и искористе могућност коју становници многих градова у Србији немају.

-На нашу иницијативу и уз пуну подршку локалне самоуправе донели смо одлуку да нашим најстаријим суграђанима дамо повластице, да плаћају знатно умањену цену за коришћење базена. Желели смо да на неки начин изађемо у сусрет нашим пензионерима и мислим да је ово прави начин за тако нешто. Иницијативу управе базена да обезбеди попусти пензионерима подржала је локална самоуправа, тако да смо изједначили цену за наше најмлађе и најстарије посетиоце и управо они су наши најдражи гости. Циљ нам је да мотивишемо наше старије суграђане да посете базен, а када једном дођу верујемо да ће се стално враћати. Њима ће, без сумње, бити занимљив мали базен са хидромасажерима у којем је температура воде 33 степени – рекао је Шево.

Посетиоци базена који имају статус пензионера плаћаће улазницу 200 динара, а пуна цена је 300 динара. Попуст остварују уз доказ, а то је картица ПИО фонда. Цену су изједначили са ценом који плаћају деца, додао је Шево, јер су им посетиоци најмлађе узрасне доби и они старије доби најдражи гости.

About ТВ Фрушка гора