Рума: Припрема пред дочек Српске Нове године – певају Цакана, Неверне Бебе и Боца бенд

И ове године ће на Градском тргу у Руми бити организован дочек Српске Нове године, када ће за Румљане певати певачица народне музике Драгица Радосављевић Цакана и група Неверне бебе, чији чланови управо у Руми почињу да обележавају 25 година постојања бенда. Дочек почиње у суботу 13. јануара, а увертиру пред наступ Цакане (22.00) и Неверних беба (23.10) направиће румски “Боца бенд“ који свира од 21.30 сати. На репертоару “Боца бенда” наћи ће се највећи поп-рок хитови екс YУ сцене.

Као и претходне године, повешће се пажња о забрани употребе пиротехничких средстава, стаклене амбалаже и личног наоружања у зони одржавања концерта, због заштите грађана и несметаног одржавања концерта.

Традиционално, у поноћ ће свештеници Православне црквене општине Рума служити молебан за Нову годину, а потом је предвиђен и ватромет. Општина Рума је из буџета као и предходних година обезбедила милион и 200 хиљада динара за дочек, речено је данас на одржаној конференцији.

Биће затворене следеће улице: Улица Орловићева – од Главне улице до улице 15. маја, Улица Главна – од Партизанске до Трга ослобођења, Улица Вељко Дугошевић – од Улице 27. октобра до Орловићеве улице, Улица Железничка – од Главне улице до Улице ЈНА.

Извор: рума.рс

About ТВ Фрушка гора