Хуманост на делу: Огарчани прикупили помоћ за Црвени крст

У просторије пећиначког Црвеног крста пристигла је нова количина половне гардеробе, коју су прикупили чланови Савета месне заједнице Огар. Једанаест кутија претежно дечје гардеробе, уредно сложене и испеглане, спремне су за коришћење а према речима Милана Алексића, члана огарског Савета месне заједнице, акција прикупљања одеће и обуће се наставља.

„У просторије нашег Савета свакодневно пристижу одређене количине коришћене одеће и обуће. Недавно смо предали Црвеном крсту Пећинци велику количину коришћене гардеробе за одрасле, а овај пут смо прикупили претежно дечју гардеробу, као и одређену количину играчака. Спонтано смо кренули са овом хуманитарном акцијом свесни значаја онима којима је гардероба, поготово током хладних зимских дана, најпотребнија. Свако ко жели да помогне и донира комад гардеробе може доћи у наше просторије у Огару, а контакт особа је Милијана Максић“, рекао је Алексић.

Како су рекли у пећиначком Црвеном крсту тренутно је најпотребнија обућа, посебно дечја, с обзиром да се потражња за половном гардеробом повећава током зимског периода.

 

Извор: Званичан сајт Општине Пећинци

About ТВ Фрушка гора